'Crisis bij hopeloos Chelsea: Sarri vecht voor z'n baan na vernedering'

'Crisis bij hopeloos Chelsea: Sarri vecht voor z'n baan na vernedering'

31-01-2019 07:05
34

Het lot van Chelsea-manager Maurizio Sarri hangt aan een zijden draadje. Volgens diverse Engelse media 'vecht' de Italiaanse trainer momenteel voor zijn baan. Het geduld van de clubleiding, inclusief eigenaar Roman Abramovich, zou bijna op zijn. 

Op bezoek bij middenmoter Bournemouth leverde Chelsea woensdagavond een regelrechte wanprestatie: 4-0. Afgelopen weekend werd er ook al van Arsenal verloren in de Premier League. The Blues zijn buiten de top-vier gevallen en dreigen wederom plaatsing voor de Champions League mis te lopen. 

Wedden

Meer odds

Na de onthutsende nederlaag bij Bournemouth sloot Sarri zichzelf met zijn selectie op in de kleedkamer. Bijna een uur werd er volgens The Daily Mail gesproken. De Chelsea-fans die afgereisd waren naar het uitduel, floten de Italiaanse manager uit en zongen: je hebt geen idee wat je doet. 

De afgelopen jaren sneuvelde de ene na de andere trainer op Stamford Bridge. Abramovich nam onder meer vroegtijdig afscheid van Antonio Conte en José Mourinho. Sarri kwam afgelopen zomer over van SSC Napoli. De zestigjarige coach signeerde in Londen een driejarig contract. 

Lees ook: Liverpool profiteert nauwelijks van City-verlies, Spurs ontsnapt, blamage Chelsea