Feyenoord slaat op valreep toe: 'Het is altijd een jongensdroom geweest'

Feyenoord slaat op valreep toe: 'Het is altijd een jongensdroom geweest'

Gepubliceerd: donderdag 31 januari 2019 om 20:38do 31-01-2019 om 20:38

Cuco Martina is in de zevende hemel met zijn last minute-transfer naar Feyenoord. De Rotterdamse club huurt hem tot het einde van het seizoen van Everton.

"Feyenoord is altijd een jongensdroom van mij geweest", reageert Martina in gesprek met Feyenoord TV. De Rotterdammers kwamen in actie toen bleek dat Eric Botteghin door een knieblessure niet meer in actie komt dit seizoen. "Vier jaar geleden hadden we voor het eerst contact, maar ik koos steeds voor iets anders."

De 29-jarige verdediger speelde de afgelopen jaren bij Southampton, Everton en Stoke City. "In Engeland heb ik best wel grote stappen kunnen maken, stappen waarvan ik nooit had verwacht dat ik ze zou maken. Daar ben ik superblij om. En dat ik nu dan eindelijk voor Feyenoord mag spelen, dat is geweldig."

Met Jordy Clasie komt Martina een oude bekende tegen: de twee speelden samen bij Southampton. "Ik heb met Jordy gesproken over Feyenoord. Wat hij zei? Dat ik zo snel mogelijk hierheen moest komen, haha. Ik heb er zin in om mijn teamgenoten te ontmoeten en voor het eerst te gaan trainen. Ik hoop hier veel te kunnen spelen en van waarde te kunnen zijn voor het team."

Lees ook: Feyenoord strikt Martina na 'ontzettend triest nieuws': "Zeer ervaren en allround"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws