'Fosu-Mensah slaat aanbiedingen om einde te maken aan 'nightmare loan' af'

'Fosu-Mensah slaat aanbiedingen om einde te maken aan 'nightmare loan' af'

31-01-2019 22:35
14

Timothy Fosu-Mensah heeft de kans laten lopen om deze winter een eind te maken aan zijn 'nightmare loan' bij Fulham. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Manchester Evening News. De 21-jarige Nederlander sloeg diverse aanbiedingen af.

Fosu-Mensah speelde slechts 34 minuten voor Fulham sinds Claurio Ranieri op 14 november aan de slag ging in Londen. The Cottagers waren dan ook bereid om het contract van de Manchester United-huurling te beëindigen, maar die zag het niet zitten om elders aan de slag te gaan. Onder meer Huddersfield Town zou geïnformeerd hebben naar de verdediger.

Ranieri vertelde eerder al dat Fosu-Mensah mocht terugkeren naar United. "Als ze hem willen mag hij gaan, want bij mij speelt hij niet veel en ik begrijp dat hij jong is en moet spelen", liet de Italiaanse manager weten. The Mancunians zitten echter ook niet op de oud-Ajacied te wachten door de aanwezigheid van Ashley Young, Diogo Dalot, Matteo Darmian en Antonio Valencia.

Fosu-Mensah werd eerder deze maand ook nog gelinkt aan een tijdelijke overstap naar het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz. Het afgelopen seizoen speelde hij al op huurbasis voor Crystal Palace. Fosu-Mensah ligt tot medio 2020 vast bij United, dat een optie heeft voor een extra seizoen.