Update: 'Aston Villa twijfelde aan fitheid Fer en paste contractvoorwaarden aan'

Update: 'Aston Villa twijfelde aan fitheid Fer en paste contractvoorwaarden aan'

Gepubliceerd: vrijdag 1 februari 2019 om 09:51vr 01-02-2019 om 09:51

Leroy Fer heeft volgens de officiële website van Swansea City zelf besloten om in Wales te blijven. De verdedigend ingestelde middenvelder zou op het laatste moment ingezien hebben dat hij met The Swans hogerop wil in de competitie.

Op de laatste dag van de transfermarkt was het druk rondom Fer, die in eerste instantie naar OSC Lille leek te verkassen. Op het laatste moment ketste die transfer echter af en moest Aston Villa de nieuwe club worden van de 26-jarige controlerende middenvelder, maar ook die transfer ging uiteindelijk niet door. Aston Villa haalde wel Tom Carroll, ploeggenoot van Fer, op bij Swansea.

Zo bleef het jeugdproduct van Feyenoord toch in Wales en volgens Swansea is dat omdat Fer zijn ploeg toch wil helpen met een inhaalrace. The Swans, die afgelopen seizoen degradeerden uit de Premier League, staan elfde in het Championship en willen zo snel mogelijk weer terugkeren op het hoogste niveau.

Update 09.51 uur: Volgens het Algemeen Dagblad werd de overstap van Fer naar Aston Villa op het allerlaatste moment bemoeilijkt door veranderde contractvoorwaarden van de club uit Birmingham. Villa twijfelde namelijk over de fitheid van Fer en paste daarop enkele financiële voorwaarden in het aangeboden contract aan. Daar kon de 26-jarige middenvelder niet mee akkoord gaan, waarna hij de transfer afblies.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws