FC Utrecht grijpt hard in: Tannane per direct op non-actief gesteld

FC Utrecht grijpt hard in: Tannane per direct op non-actief gesteld

Gepubliceerd: vrijdag 1 februari 2019 om 10:32vr 01-02-2019 om 10:32

Laatste update: vrijdag 1 februari 2019 om 10:38vr 01-02-2019 om 10:38

FC Utrecht treedt hard op tegen Oussama Tannane. De aanvaller is per direct op non-actief gesteld door de club. Utrecht laat dat vrijdagochtend weten via de officiële kanalen. 

'Zowel FC Utrecht als Oussama Tannane doen op dit moment geen verdere mededelingen over de op non-actiefstelling en de aanleiding daartoe. FC Utrecht richt zich volledig op het restant van dit voetbalseizoen, waarin alles wordt gedaan om de ambities te verwezenlijken en de doelstellingen te behalen', valt te lezen in een bericht op de website van de club. De beslissing is donderdag al genomen en wordt nu dus naar buiten gebracht.

De club voegt toe dat er 'binnenkort een gesprek plaatsvindt tussen FC Utrecht en Tannane, waarin naar een oplossing zal worden gekeken.'

Dit seizoen wordt Tannane (24) gehuurd van Saint-Etiénne. Afgelopen zondag moest de aanvaller het ontgelden tijdens het thuisduel met Willem II. Het publiek floot hem meerdere malen uit. De voormalig speler van Heracles Almelo zou volgens De Telegraaf 'gefrustreerd rondlopen' tijdens trainingen, omdat hij zijn basisplaats is kwijtgeraakt onder trainer Dick Advocaat. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws