Van Bommel lacht om beschuldigingen aan adres PSV: Dat is zo'n onzin

Van Bommel lacht om beschuldigingen aan adres PSV: "Dat is zo'n onzin"

01-02-2019 14:34
74

Mark van Bommel moet lachen om de aantijgingen aan zijn adres. De PSV-trainer zou de ballenjongens opdracht hebben gegeven om expres rustig aan te doen of ballen te verstoppen bij een voorsprong. Onzin, reageert Van Bommel.

Na de uitwedstrijd tegen FC Emmen (2-2) werd PSV beticht van tijdrekken. Een week later, thuis tegen FC Groningen (2-1), zou Van Bommel zelfs de ballenjongens hebben ingefluisterd. "Dat is zo'n onzin. Dan hadden we dat toch al vanaf het begin van het seizoen gedaan?", wordt hij geciteerd door De Telegraaf.

Van Bommel ziet ook wel de positieve kant in van de beschuldigingen, die pas in de eerste wedstrijden van 2019 de kop opstaken. "Het is eigenlijk wel heel mooi dat daar over gesproken wordt. Dat betekent dat er niets anders over ons te zeggen is."

PSV neemt het zondag op tegen Fortuna Sittard. Hirving Lozano ontbreekt. De Mexicaan heeft een hersenschudding en Van Bommel neemt geen risico. Azië Cup-gangers Aziz Behich en Trent Sainsbury sluiten volgende week weer aan. De langdurig geblesseerde Ryan Thomas heeft de individuele training hervat.