Advocaat helder: 'Geen weg terug, hij gaat niet meer spelen voor FC Utrecht'

Advocaat helder: 'Geen weg terug, hij gaat niet meer spelen voor FC Utrecht'

Gepubliceerd: vrijdag 1 februari 2019 om 14:57vr 01-02-2019 om 14:57

Laatste update: vrijdag 1 februari 2019 om 14:59vr 01-02-2019 om 14:59

Oussama Tannane komt niet meer in actie voor FC Utrecht. Dat stelt Dick Advocaat. De aanvaller heeft zich onmogelijk gemaakt door twee incidenten op de training.

"Er is geen weg terug voor hem", aldus Advocaat, geciteerd door De Telegraaf. De Utrecht-trainer is helder over de toekomst van Tannane in de Domstad. "Hij gaat geen wedstrijden meer spelen voor FC Utrecht. Er is twee keer iets voorgevallen op de training waarvan wij vonden dat het niet kon. Daarop hebben we deze maatregel genomen."

Advocaat baalt er volgens het Algemeen Dagblad van. "Ik zag het wel een beetje aankomen, maar sommige dingen kan je niet voorkomen. Het is jammer." Tannane werd vorige week tegen Willem II uitgefloten door het publiek. "Hij was al geïrriteerd dat het publiek in zijn ogen hem onheus bejegende. Daar kan hij moeilijk tegen. Hij is een oprechte jongen."

Tannane (24) werd vrijdagochtend op non-actief gezet door FC Utrecht, nadat hij dinsdag Sean Klaiber blesseerde en donderdag een tweede incident veroorzaakte. Dat was zo ernstig was dat de club besloot harde maatregelen te nemen. Utrecht huurt Tannane sinds de zomer van Saint-Etienne.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws