Pochettino baalt en haalt Janssen bij selectie: 'Dan hadden we geen excuus meer'

Pochettino baalt en haalt Janssen bij selectie: 'Dan hadden we geen excuus meer'

02-02-2019 13:18
27

Mauricio Pochettino is zwaar teleurgesteld door het uitblijven van winterse versterkingen bij Tottenham Hotspur. De Argentijnse manager zag zijn club op de slotdag van de transferperiode onder meer naast Michy Batshuayi grijpen.

"Ik had de selectie graag willen versterken, dan hadden we zeker geen excuus meer om serieus voor de titel te gaan", zegt Pochettino tegen The Express in aanloop naar het duel met Newcastle United van zaterdag. "Maar als de club niks koopt, moet ik het doen met de spelers die er zijn. We staan er goed voor en zullen tot het einde toe blijven vechten voor een zo hoog mogelijke eindklassering."

De Spurs staan momenteel derde in de Premier League. De achterstand op Manchester City en Liverpool bedraagt respectievelijk twee en zeven punten. Met het oog op de titelstrijd had Pochettino zijn selectie graag van aanvallende impulsen voorzien, zeker nu Harry Kane en Dele Alli voorlopig geblesseerd moeten toekijken.

Tottenham was in de markt voor Batshuayi, maar Chelsea verhuurde de Belg aan Crystal Palace. Daarop besloot Pochettino om Vincent Janssen weer bij de selectie te halen. "Hij krijg weer de kans om te spelen. Nu hij geen andere club heeft gevonden, is het van belang dat hij weer het gevoel krijgt dat hij van waarde kan zijn voor het team."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie