Robson tipt directie van Manchester United: Ik zou hem zeker houden

Robson tipt directie van Manchester United: "Ik zou hem zeker houden"

02-02-2019 14:27 Laatste update: 14:28
4

Manchester United doet er goed aan om Ander Herrera binnenboord te houden, vindt Bryan Robson. Het contract van de Spanjaard loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor hij mag onderhandelen met andere clubs.

"Ik zou hem zeker houden", zegt Robson, voormalig aanvoerder van United, tegen Manchester Evening News. "Het is geen toeval dat iedereen praat over Martial, Rashford en Pogba sinds Herrera terug is in het elftal. Ik vind dat hij heel goed speelt sinds hij weer in het team zit."

"Omdat hij week in, week uit speelt is hij veel scherper dan wanneer hij een wedstrijd mag spelen en dan weer op de bank zat. Regelmatig spelen heeft het beste in Ander naar boven gebracht. Het is een werker, hij werkt zó hard voor het team", zegt Robson.

Robson ziet meer pluspunten bij Herrera. "Het goede van Ander is dat hij ook kan scoren als hij continu in het team zit. Ik vind hem erg onderschat. Het is geen toeval dat Herrera deel uitmaakte van het team toen United onder José Mourinho de Europa League en League Cup won. Het verrast me ook niet dat we de afgelopen zeven wedstrijden hebben gewonnen sinds hij weer meedoet (voor de wedstrijd tegen Burnley, red.)."

Herrera kwam dit seizoen in zestien competitiewedstrijden in actie.