El Hamdaoui: 'Als we allebei gestopt zijn, gaan Robin en ik weer samen voetballen'

El Hamdaoui: 'Als we allebei gestopt zijn, gaan Robin en ik weer samen voetballen'

02-02-2019 16:40
29

Mounir El Hamdaoui verwacht dat hij na het beëindigen van zijn professionele loopbaan weer samen gaat spelen met Robin van Persie. De twee kennen elkaar van vroeger, van de Rotterdamse pleintjes.

"Dat we dit allemaal zouden bereiken, dat hadden we vroeger op die pleintjes echt niet verwacht", stelt El Hamdaoui in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We droomden wel van volle stadions, maar speelden puur voor het plezier. Winnen was belangrijk, natuurlijk. Maar ook omdat je anders heel lang moest wachten om weer te mogen spelen. De winnaar bleef staan, de verliezer moest achteraan aansluiten. Gelukkig verloren we niet zo vaak."

Van Persie stopt na dit seizoen, El Hamdaoui wil nog zeker een jaar door. "Kwalitatief kan Robin nog makkelijk mee, hij laat nog wekelijks de mooiste dingen zien. Maar het is zijn keuze, alleen hij kan die maken. Laten we vooral nog even van hem genieten."

El Hamdaoui verwacht uiteindelijk weer met Van Persie samen te spelen. "Als we allebei gestopt zijn, gaan Robin en ik zeker weer samen voetballen. Misschien in een vriendenteam ofzo. 's Zomers weer op de pleintjes, 's winters in zaaltjes. Als er maar een bal is."