Stamelende Van Persie na Feyenoord-deceptie: 'Het is bizar, zeg jij het maar'

Stamelende Van Persie na Feyenoord-deceptie: 'Het is bizar, zeg jij het maar'

03-02-2019 14:22 Laatste update: 14:44
146

Robin van Persie 'weet het ook niet meer'. Direct na de pijnlijke nederlaag van Feyenoord bij Excelsior (2-1) op zondagmiddag stond de captain van de topclub met een mond vol tanden voor de camera van FOX Sports. 

"Ik begrijp het ook niet meer. Het is ongelofelijk dat je hier drie punten verspeelt", aldus Van Persie, die in Kralingen zelf na rust nog voor de openingstreffer tekende. Daarna scoorden Ali Messaoud en - in de laatste minuut - Robin van der Meer.

"Het is echt bizar. Speel je vorige week zo'n goede wedstrijd... Ik weet het niet, zeg jij het maar. We hebben een goede trainingsweek gehad. We hebben het er nog over gehad. De trainer heeft het erover gehad. Ik heb het erover gehad met die gasten. Iedereen sprak erover. Dan gebeurt dit, ongelooflijk..."

"Vorige week spelen we tegen Ajax een fantastische wedstrijd. Iedereen in Rotterdam heeft een topweek en daar moet je gewoon een vervolg aan geven. Op zich komen we nog 1-0 voor, er is niks aan de hand. Die goals vallen daarna te makkelijk."