Vrees voor gebroken kuitbeen Bergwijn: 'Het is balen, heel zuur voor Stevie'

Vrees voor gebroken kuitbeen Bergwijn: 'Het is balen, heel zuur voor Stevie'

03-02-2019 16:57
135

PSV dreigt Steven Bergwijn lang te moeten missen. De aanvaller liep zondag in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard een op het oog zware blessure op. Gevreesd wordt voor een gebroken kuitbeen.

Bergwijn kwam na een duel ongelukkig op de grond terecht. De aanvaller schreeuwde het uit, trok zijn shirt over het hoofd en moest met een brancard van het veld af. Op dit moment wordt hij onderzocht in het ziekenhuis. Mogelijk heeft Bergwijn zijn kuitbeen gebroken, maar nader onderzoek moet uitwijzen wat de schade precies is.

"Het is balen", reageert Luuk de Jong bij FOX Sports. "Heel zuur voor Stevie, want hij is een heel belangrijke speler voor ons. In elk seizoen krijg je te maken met blessures en schorsing. Hopelijk is hij snel weer fit, want hij is natuurlijk een geweldige speler."

Vorige week viel Hirving Lozano, de andere buitenspeler van PSV, ook uit. Zijn hoofdblessure bleek minder ernstig dan gevreesd. Lozano heeft last van een hersenschudding en miste alleen het duel met Fortuna Sittard (5-0). Volgend weekend tegen FC Utrecht kan de Mexicaan weer meedoen.