'Ik kreeg veel berichten van Feyenoord-fans, ze waren er niet zo blij mee'

'Ik kreeg veel berichten van Feyenoord-fans, ze waren er niet zo blij mee'

04-02-2019 15:27
30

Robin van der Meer, zondag goed voor de winnende treffer tijdens de burenruzie tussen Excelsior en Feyenoord (2-1), heeft 'heel veel berichten' gekregen na zijn fraaie goal. De linkspoot vertelt dat maandag voor de camera van RTV Rijnmond. 

Met zijn eerste balcontact schoot Van der Meer Excelsior zondagmiddag naar de overwinning. Op aangeven van Mounir El Hamdaoui volleyde hij bij de tweede paal binnen, onhoudbaar voor Kenneth Vermeer. "Ik kreeg veel berichten van Feyenoord-fans, die er niet zo blij mee waren. Maar omdat ik scoorde was het dan toch een beetje goed", zegt de doelpuntenmaker met een grijns."

Wedden

Meer odds

"Ook berichten van veel vrienden en zelfs de glazenwasser vanochtend. En mijn voormalige ploeggenoten van FC Utrecht hadden het er altijd over dat ik nooit scoorde, dus daar is ook wel over gedold, dus dat was leuk."

De basisspelers van Excelsior kregen twee dagen vrij van trainer Adrie Poldervaart, maar Van der Meer - invaller dus - komt maandag met Jong Excelsior in actie tegen de beloftes van sc Heerenveen. "Ik heb nog geen berichten ontvangen van onze basisspelers dat ze me hebben bedankt voor de twee vrije dagen, haha."

Lees ook: Excelsior-held Van der Meer: 'Dat kon Van Persie volgens mij niet zo waarderen'