FC Twente-gerucht van Derksen: 'Sinds wanneer wordt er weer gedronken op tv?'

FC Twente-gerucht van Derksen: 'Sinds wanneer wordt er weer gedronken op tv?'

04-02-2019 18:25
60

Merab Jordania die FC Twente gaat kopen? Twente-watcher Leon ten Voorde van TC/Tubantia keek raar op van het bericht. Johan Derksen kwam afgelopen vrijdag met dat bijzondere gerucht aanzetten bij Veronica Inside. 

"Ik heb uit uitermate betrouwbare bron vernomen dat hij heel ver is om FC Twente te kopen. Daar is hij mee bezig", zo waren de exacte woorden van Derksen afgelopen vrijdag. "Hij legt zich er niet bij neer dat hij bij Vitesse door een nóg rijkere meneer (Aleksandr Tsjigirinski, red.) op een zijspoor is gezet. Hij schijnt heel actief te zijn om Twente over te nemen."

Ten Voorde informeerde bij de Enschedese club en kreeg van rvc-lid Dennis Schipper te horen dat het verhaal van Derksen niet klopt. "Ik zat gelukkig in het stadion (Twente speelde vrijdag een wedstrijd tegen Helmond Sport, red.), maar ik werd na afloop overstelpt met vragen", zegt Ten Voorde maandag op de site van Tubantia.

"Ik dacht: sinds wanneer wordt er weer gedronken op televisie? Ik kreeg zoveel vragen, dus ik heb het maar even gecheckt en ze ontkennen het. Dus dan zal het wel zo zijn", aldus Ten Voorde.

Lees ook: 'Absurd' verhaal van Johan Derksen tegengesproken door FC Twente