Karsdorp snapt AS Roma-supporters niet: 'Niet blij met de atmosfeer'

Karsdorp snapt AS Roma-supporters niet: 'Niet blij met de atmosfeer'

05-02-2019 08:48 Laatste update: 08:58
2

Rick Karsdorp vindt dat de supporters van AS Roma zich niet van hun beste kant hebben laten zien tegen AC Milan. Roma speelde thuis, maar zo voelde dat voor de rechtsback niet.

"Het applaus dat ik kreeg maakte me blij", zegt Karsdorp in Italiaanse media. "Maar voetbal is een teamsport en ik kan zeker niet tevreden zijn met de atmosfeer waarin we hebben gespeeld. Het leek wel alsof we een uitwedstrijd speelden. Ons spel geeft ons echter zelfvertrouwen en we hebben positiviteit nodig."

Roma - Milan werd 1-1, waardoor de club zich goed heeft herpakt na de 7-1 nederlaag tegen Fiorentina in de beker. "We hebben weer zelfvertrouwen. We hebben altijd in onszelf geloofd, maar na een 7-1 is het nooit makkelijk. Laten we denken aan de volgende wedstrijd, de 7-1 was een ongeluk."

Karsdorp is bij Roma ineens weer relevant, nadat hij maanden niet in de plannen van trainer Eusebio Di Francesco voorkwam. "Ik ben een vechter en kon altijd rekenen op de steun van mijn familie. Ik heb deze kans gegrepen omdat ik vind dat ik nog veel moet verbeteren."