Janssen: 'Ten Hag staat in mijn top drie, hij is zeker een voorbeeld'

Janssen: 'Ten Hag staat in mijn top drie, hij is zeker een voorbeeld'

05-02-2019 10:14 Laatste update: 10:16
70

Willem Janssen vindt Erik ten Hag een van de beste trainers die hij ooit heeft gehad. Dat de huidige trainer van Ajax hem van het middenveld naar de verdediging zette, was volgens Janssen een goede zet.

"Onder hem hebben we geweldig succesen beleefd en een ontwikkeling doorgemaakt. Het begon niet geweldig, maar langzaam maar zeker werden we heel succesvol. Op een gegeven moment maakt hij de mooie en dikverdiende overstap naar Ajax. Het zegt genoeg dat zo'n club Erik wilde hebben", stelt Janssen bij Peptalk op Ziggo Sport.

"Hij heeft mij van het middenveld naar verdediging gebracht. Dat is me uiteindelijk heel goed bevallen, daar ben ik hem zeker dankbaar voor", vervolgt Janssen. "Ik heb zelf ook ambities om misschien iets te gaan doen in het trainersvak. Daarin is hij voor mij zeker een voorbeeld. Dus hij staat zeker in mijn top drie."

"Waar hij echt in uitblinkt is zijn visie en die trainbaar maken. Hij laat geen moment onbenut om op het trainingsveld te werken aan de speelwijze. Daar vind ik hem heel uniek in."