Italiaans gerucht: Europese topclubs houden PSV-talent Ihattaren in de gaten

Italiaans gerucht: Europese topclubs houden PSV-talent Ihattaren in de gaten

Gepubliceerd: dinsdag 5 februari 2019 om 13:51di 05-02-2019 om 13:51

Laatste update: woensdag 6 februari 2019 om 14:15wo 06-02-2019 om 14:15

PSV-talent Mohammed Ihattaren debuteerde onlangs op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht. Of het tot een definitieve doorbraak in Eindhoven gaat komen is nog maar de vraag, want Ihattaren zou door meerdere Europese topclubs in de gaten worden gehouden.

Dat meldt althans het Italiaanse Calciomercato. Volgens het medium volgt Internazionale de talentvolle middenvelder al langere tijd. Vooral tijdens de Youth League-wedstrijden van PSV Onder 19 tegen Inter werd Ihattaren goed in de gaten gehouden.

Ihattaren debuteerde in januari in de hoofdmacht van PSV in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Afgelopen weekend viel hij opnieuw in in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Calciomercato stelt dat de concurrentie fors is. Naast Inter zouden ook Manchester City, Chelsea en FC Barcelona de jongeling in het vizier hebben. Ihattaren staat bovendien nog tot medio 2021 onder contract bij PSV. In de Youth League maakte de middenvelder dit seizoen veel indruk. In vijf wedstrijden kwam Ihattaren tot een goal en twee assists.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws