Wijzigingen op Champions League-lijst Ajax: drie nieuwe namen ingeschreven

Wijzigingen op Champions League-lijst Ajax: drie nieuwe namen ingeschreven

05-02-2019 14:57 Laatste update: 15:14
66

Ajax heeft meerdere wijzigingen doorgevoerd in de spelerslijst voor de Champions League. Winteraanwinsten Bruno Varela, Lisandro Magallán (foto) en Lassina Traoré zijn toegevoegd en kunnen volgende week tegen Real Madrid dus in actie komen. 

Dat blijft uit de aangepaste lijst die op de website van de UEFA te vinden is. Traoré werd overgenomen van satellietclub Ajax Cape Town uit Zuid-Afrika. De jonge spits heeft nog geen minuten gemaakt in de Eredivisie. Datzelfde geldt voor Varela. De Portugese goalie werd eind januari gehuurd van Benfica.

Magallán kwam al wel in actie namens de ploeg van trainer Erik ten Hag. De Argentijnse verdediger, die overkwam van Boca Juniors, kostte miljoenen euro's. Waar Varela, Magallán en Traoré werden toegevoegd aan de Champions League-lijst, zijn Luis Orejuela en Max Wöber verdwenen. De twee verdedigers verkasten in januari naar Cruzeiro (Orejuela, huurbasis) en Sevilla. 

Volgende week woensdag komt Real Madrid op bezoek in Amsterdam. Op 5 maart staat in Spanje de return van de achtste finale op het programma.