Heracles gaat 'uitzonderlijke samenwerking' aan en komt met groot nieuws: '10+10'

Heracles gaat 'uitzonderlijke samenwerking' aan en komt met groot nieuws: '10+10'

05-02-2019 16:02 Laatste update: 16:12
78

De thuishaven van Heracles Almelo krijgt een nieuwe naam. De club meldt dinsdag via de officiële kanalen dat Asito vanaf 1 juli 2019 liefst tien jaar de naamgever wordt van het stadion. De exacte naam is nog niet onthuld. 

Asito, een schoonmaakbedrijf, is momenteel al hoofdsponsor van Heracles. Het contract is met tien jaar verlengd, tot 1 juli 2029, en tijdens die periode zal het onderkomen van de formatie uit Almelo dus óók de naam van de organisatie dragen. '10+10', kopt Heracles groot via de officiële kanalen. 

"Uit deze uitzonderlijke samenwerking spreekt enorm veel wederzijds vertrouwen", vertelt algemeen directeur Rob Toussaint op de website van de club. "Het stelt de club in staat om de sportieve ambities te blijven nastreven."

"Heracles Almelo is een stabiele Eredivisieclub die met attractief voetbal wil spelen om plek acht tot twaalf op de ranglijst en regelmatig wil strijden voor het behalen van Europees voetbal. Ontwikkeling op alle aspecten binnen de club is daarbij altijd het uitgangspunt."