Gewilde Hazard neemt beslissing over toekomst: Ik heb besloten

Gewilde Hazard neemt beslissing over toekomst: "Ik heb besloten"

06-02-2019 07:08
12

De kans is aanwezig dat er binnenkort meer duidelijk wordt over de toekomst van Eden Hazard. De Chelsea-ster vertelt in de Franse pers dat hij de knoop heeft doorgehakt. 

Er heerst al maanden onduidelijkheid over de toekomst van Hazard, wiens contract bij Chelsea afloopt tot 2020. De club wil graag verlengen, maar dat is nog altijd niet gebeurd. Real Madrid houdt hem op de achtergrond nauwlettend in de gaten. "Ik weet wat ik ga doen, ik heb besloten", zegt Hazard tegen RMC Sport. Het interview met Hazard werd al twee maanden geleden opgenomen, maar de Belg wist dat het pas veel later gepubliceerd zou worden.

De Engelse kwaliteitskrant The Telegraph verwacht dat Hazard aan Chelsea gaat vertellen dat hij naar Real Madrid wil. Nu alle seinen op groen staan, is de kans groot dat Real spoedig opnieuw aanklopt bij Chelsea om over een transfer te praten.

Het contract van Hazard loopt in de zomer van 2020 af, maar Chelsea vraagt nog steeds de hoofdprijs. Volgens The Telegraph zetten de Londenaren in op een bedrag van ruim honderd miljoen pond (ruim 113 miljoen euro).