Waarom Hélène heeft gezegd dat ze mij niet mag? Geen idee

"Waarom Hélène heeft gezegd dat ze mij niet mag? Geen idee"

06-02-2019 07:34
40

FOX Sports-analist Kenneth Perez weet niet waarom Hélène Hendriks hem niet mag. Dat zegt hij deze week in gesprek met Nieuwe Revu. FOX-collega Hendriks liet vorig jaar weten dat ze bepaald geen vrienden is met de Deen. 

"Waarom Hélène heeft gezegd dat ze mij niet mag? Geen idee, we hebben nooit ruzie gehad", reageert hij. "Maar het is helemaal oké dat zij haar mening over mij heeft. Ik heb totaal niks tegen haar."

"We zijn collega's en that's it. Ik word liever gewaardeerd voor mijn werk, dan dat ik een allemansvriend ben. Als Derksen en een prijswinnaar zoals Hélène zeggen dat ik de beste analist ben, dan zal dat wel kloppen, haha."

Aparte stiltes
Perez waardeert het werk van Hendriks. "Ik vind het knap hoe ver ze is gekomen en dat ze in een vrij korte tijd nu al deze prijs heeft verdiend. Ze loopt natuurlijk niet over van de voetbalkennis, maar ze is wel erg nieuwsgierig en durft veel te vragen aan spelers en trainers."

"Dat leidt soms tot heel aparte stiltes, waarbij je dan ziet dat een trainer denkt: maar dat snap je toch wel? Moet ik dat nog uitleggen? Maar dat is tegelijk ook haar kracht, want onder het kijkerspubliek bevinden zich ook mensen die het misschien niet helemaal hadden begrepen."