Uitblinker Heerenveen over vervolgstap: 'Engeland trekt me niet'

Uitblinker Heerenveen over vervolgstap: 'Engeland trekt me niet'

06-02-2019 11:10 Laatste update: 11:15
30

Michel Vlap is een van de uitblinkers van sc Heerenveen dit seizoen. De middenvelder wil uiteindelijk hogerop. Een overgang naar Engeland ziet hij echter niet direct zitten.

Dat verklaart de middenvelder voor de camera van Veronica Inside. "Natuurlijk hoop ik dat ik straks ergens anders naartoe kan. Wat ik dan wil? Dat is een goede vraag", reageert Vlap. "Een stap in Nederland is natuurlijk ook fantastisch, maar ik zou het ook mooi vinden om naar het buitenland te gaan."

Bij een eventuele overstap is geld niet de belangrijkste drijfveer. "Ik wil ergens naartoe gaan waar ze een goed plan voor me hebben. Waar ik me als persoon en als speler kan ontwikkelen." Wanneer hem de keuze Spanje, Duitsland of Engeland wordt voorgelegd, is hij duidelijk. "Dan Spanje of Duitsland. Engeland trekt me niet, nee."

"Zoals het nu gaat, gaat het gewoon hartstikke goed", vervolgt de 21-jarige middenvelder. "Ik manifesteer me steeds beter, ben belangrijk met goals en assists. Ik heb nu tien goals gemaakt. Ik denk dat ik daar als middenvelder wel heel blij mee mag zijn."