'Ben er ook trots op als iemand als Van der Vaart zoiets zegt, doet iets met me'

'Ben er ook trots op als iemand als Van der Vaart zoiets zegt, doet iets met me'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 17:59wo 06-02-2019 om 17:59

Laatste update: woensdag 6 februari 2019 om 18:07wo 06-02-2019 om 18:07

Het is Jerdy Schouten niet ontgaan dat er de laatste weken positief over hem wordt gesproken. Wat de middenvelder van Excelsior betreft, mogen de Nederlandse topclubs zich melden.

Regelmatig krijgt Schouten van vrienden en familie berichten toegestuurd die over hem gaan. "Ze zijn vooral trots. Het zijn toch leuke berichten die er over je worden geschreven", vertelt de middenvelder voor de camera van FOX Sports.

Onder meer Rafael van der Vaart liet zich onlangs lovend uit over Schouten. "Als ik Ajax of Feyenoord was, zou ik die gozer een vijfjarig contract aanbieden. Dan kan hij nog een jaartje bij Excelsior blijven en daarna naar de top", zei Van der Vaart afgelopen zondag bij Studio Voetbal. "Ik ben er zelf ook best trots op als iemand als Van der Vaart zoiets over mij zegt, dat doet wel iets met me. Ik denk ook wel dat dat mag", reageert Schouten. 

"Ik denk dat elke voetballer het liefst bij een topclub in Nederland speelt, dus wat mij betreft mogen ze zich melden natuurlijk, haha", lacht Schouten. "Wat ik zeg: dat is voor iedere jongen een droom. Dus daar kan ik alleen maar achter staan."

Poll

Is Schouten goed genoeg voor de Nederlandse top?

(4400 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws