Clásico tegen Barça 'laatste kans' voor Bale bij Real Madrid: We ergeren ons

Clásico tegen Barça 'laatste kans' voor Bale bij Real Madrid: "We ergeren ons"

06-02-2019 19:16
24

De kraker tussen FC Barcelona en Real Madrid in de halve finale van de Copa del Rey is cruciaal voor de toekomst van Gareth Bale. Dat stelt oud-spits Pedrag Mijatovic, die niet overtuigd is van de Welshman.

Bale is weer fit na lang blessureleed, maar speelde afgelopen weekend matig tegen Alaves (3-0 zege) en werd al na ruim een uur vervangen door trainer Santiago Solari. "Er is ook iemand nodig die mee moet verdedigen en Lucas Vázquez is iemand die dat echt doet", zegt Mijatovic bij El Larguero. "En op links doet Vinícius Júnior het heel goed. Bale heeft het juist lastig."

De clash tegen rivaal Barcelona is dan ook cruciaal voor de toekomst van Bale bij Real Madrid, aldus Mijatovic. "Als Bale woensdagavond speeltijd krijgt, dan is het zijn laatste kans. We ergeren ons allemaal aan zijn spel. Vinícius speelt op dit moment beter." Mijatovic speelde zelf tussen 1996 en 1999 voor Real Madrid. Hij verwierf een heldenstatus in Bernabéu door de Champions League-finale van 1998 tegen Juventus te beslissen.