Voetbal International: Allach, Hamstra en Fledderus op lijstje van FC Groningen

Voetbal International: Allach, Hamstra en Fledderus op lijstje van FC Groningen

07-02-2019 07:30 Laatste update: 09:05
28

De namen van Mo Allach, Gerry Hamstra en Mark-Jan Fledderus zingen rond bij FC Groningen. De club is op zoek naar een nieuwe technisch manager, aangezien Ron Jans het na afloop van dit seizoen voor gezien houdt. 

Voetbal International schrijft deze week dat Groningen sowieso niet hoeft te rekenen op een terugkeer van Henk Veldmate. Hij was jarenlang succesvol als technisch manager en verkaste in 2016 naar Amsterdam. 'De laatste succesvolle technisch manager van de club heeft het als hoofdscout veel te goed naar zijn zin bij Ajax', weet VI. 

Allach, Hamstra en Fledderus zouden nu dus in beeld zijn. Hamstra (foto) is technisch manager van rivaal sc Heerenveen, Fledderus bekleedt dezelfde functie bij Heracles Almelo. De komst van laatstgenoemde lijkt overigens niet haalbaar. 'Hij is is gepolst, maar Fledderus heeft aangegeven het niet te doen.'

Allach was tot enkele maanden geleden technisch directeur bij Maccabi Haifa. Hij vertrok daar eind oktober. 

Jans liet medio december weten dat hij komende zomer stopt als technisch manager van Groningen. De oud-trainer van Groningen, Heerenveen en PEC Zwolle verlengt zijn aflopende contract niet.