Update: Bosschaart reageert na opvallende FC Utrecht-tweet: 'Contact gehad'

Update: Bosschaart reageert na opvallende FC Utrecht-tweet: 'Contact gehad'

07-02-2019 10:03 Laatste update: 09:57
67

Een opvallend berichtje van Pascal Bosschaart, donderdagochtend op Twitter. De voormalig prof blijkt komend weekend niet welkom te zijn bij zijn oude werkgever FC Utrecht. 

Op social media doet Bosschaart zijn beklag. 'Je wilt als oud-FC Utrecht-speler naar Utrecht-PSV. En krijgt te horen dat je nergens naar binnen mag', schrijft hij. 'Besloten door de directie. Zeven jaar vol overgave gespeeld. Dat wordt dan FOX Sports kijken.'

Bosschaart (38) debuteerde in 1997 in het profvoetbal namens FC Utrecht. In 2004 verdiende hij een transfer naar Feyenoord. Later speelde de linkspoot ook nog voor onder meer ADO Den Haag en Sydney FC. Tegenwoordig is Bosschaart assistent-trainer van IJsselmeervogels. 

Eén van de directieleden in stadion Galgenwaard is Jordy Zuidam. Met hem speelde Bosschaart jarenlang samen in het eerste elftal van de FC. 

Update 10.03: Bosschaart heeft inmiddels laten weten dat hij 'geen commotie' wilde creëren met zijn eerdere berichtje. 'Ik heb netjes contact gehad met Joost Broerse. En er zijn richtlijnen voor dit soort wedstrijden. Alles is dus netjes opgelost door FC Utrecht. Al ga ik wel op de Bunnikside zitten', schrijft de ex-prof op Twitter.