Onbegrip voor Schreuder: 'Dan zeg je toch: ik blijf gewoon bij Ajax'

Onbegrip voor Schreuder: 'Dan zeg je toch: ik blijf gewoon bij Ajax'

Gepubliceerd: donderdag 7 februari 2019 om 12:22do 07-02-2019 om 12:22

Laatste update: donderdag 7 februari 2019 om 12:31do 07-02-2019 om 12:31

Kees Kwakman vindt het opvallend dat Alfred Schreuder heeft gezegd dat het 'aan Ajax is' of ze hem laten gaan naar RB Leipzig. De analist van FOX Sports vindt dat de assistent-trainer had moeten zeggen dat hij bij Ajax wil blijven.

"Wat ik nu las is dat Schreuder zei: het is aan Ajax. Dan denk ik wel: dat is wel een beetje raar. Dan zeg je toch: ik blijf gewoon bij Ajax", aldus Kwakman bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Hij zei wel: ik heb het naar mijn zin, maar hij zei ook: het is aan Ajax. Misschien dat hij dan toch wel denkt: toch een mooie uitdaging. En dat is het natuurlijk ook."

RB Leipzig zou een bod van een miljoen euro hebben uitgebracht op Schreuder. Die club wordt vanaf komende zomer getraind door Julian Nagelsmann, met wie Schreuder tot vorig jaar winter al samenwerkte bij TSG Hoffenheim.

Wat is de beste keuze voor Schreuder? "Hij is natuurlijk niet voor niets teruggegaan met Ten Hag naar Nederland. Daar zullen ze ook een bepaald plan met hem hebben. Maar Nagelsmann wil hem ook niet voor niets", stelt Kwakman. "En Leipzig is een geweldige club in een geweldige competitie, met een enorm concern erachter. Die gaan de aanval openen op Bayern Múnchen, dus het is natuurlijk ook geweldig daar onderdeel van uit te maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws