Comeback levert Valencia goede uitgangspositie op, Joaquin maakt werelddoelpunt

07-02-2019 23:06 Laatste update: 23:16
8

Real Betis en Valencia hebben in het eerste duel van het tweeluik in de halve finale van de Copa del Rey met 2-2 gelijkgespeeld. Joaquin, de 37-jarige legende van Betis met een verleden in Valencia, maakte indruk met een schitterend doelpunt.

Spektakelstuk in Benito Villamarin levert geen winnaar op
Het eerste duel in de halve finale van de Copa del Rey tussen Real Betis en Valencia heeft geen winnaar opgeleverd. Betis kwam op een 2-0 voorsprong en daarmee leek de thuisploeg een uitstekende uitgangspositie mee te nemen naar Mestalla, maar in de slotfase kwam Valencia alsnog langszij. Het absolute hoogtepunt van de wedstrijd was de 2-0 van Betis, een corner van Joaquin die in één keer binnenviel. Het andere Betis-doelpunt kwam op naam van Loren Moron, de goals van Valencia waren van Denis Cheryshev en Kevin Gameiro.

Lazio slaat belangrijke slag in strijd om Champions League-voetbal
Lazio heeft met een 1-0 thuiszege op Empoli de vierde plaats overgenomen van AC Milan. De Romeinen wonnen door een rake strafschop van Felipe Caicedo, die zijn ploeg vlak voor rust op voorsprong zette. Na rust konden de bezoekers geen vuist meer maken en speelde Lazio de wedstrijd kalm uit. Milan krijgt aanstaande zondag de kans om de vierde plaats, die aan het einde van het seizoen een plekje in de Champions League oplevert, weer over te nemen van de rivaal uit Rome. De Rossoneri spelen zondagavond namelijk thuis tegen Cagliari.