'Lozano en Bergwijn op de weg terug, tweetal mogelijk zondag al bij de selectie'

'Lozano en Bergwijn op de weg terug, tweetal mogelijk zondag al bij de selectie'

Gepubliceerd: vrijdag 8 februari 2019 om 06:49vr 08-02-2019 om 06:49

Laatste update: vrijdag 8 februari 2019 om 07:58vr 08-02-2019 om 07:58

Het is nog onduidelijk of PSV zondag kan beschikken over Hirving Lozano en Steven Bergwijn. De beide vleugelaanvallers van de Eindhovenaren kampten respectievelijk met een hersenschudding en een beenblessure, maar wellicht kunnen ze zondag in de Domstad al hun rentree maken.

Volgens De Telegraaf bekijkt PSV de situatie van dag tot dag en zal het zaterdag een beslissing maken over de inzetbaarheid van Bergwijn en Lozano. Bergwijn raakte in het thuisduel met Fortuna Sittard (5-0) geblesseerd aan zijn been en de verwachting was dat hij een tijdje uit de roulatie zou zijn, maar de schade valt mee voor de koploper van de Eredivisie. Mogelijk kan hij al tegen Utrecht weer meespelen.

Lozano liep in het treffen met FC Groningen in het Philips Stadion (2-1) een hersenschudding op en moest per brancard van het veld. Ter controle verbleef de Mexicaan even in het ziekenhuis en nu lijkt het erop dat zijn herstel voorspoedig verloopt. Wellicht zit ook Bart Ramselaar zondag bij de PSV-selectie. De middenvelder, die in de winterstop op de nominatie stond om te vertrekken, speelt vrijdagavond in ieder geval met Jong PSV de stadsderby tegen FC Eindhoven.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws