Telegraaf: Fraser geïnteresseerd in Feyenoord-job, De Wolf ziet hereniging zitten

Telegraaf: Fraser geïnteresseerd in Feyenoord-job, De Wolf ziet hereniging zitten

08-02-2019 06:58 Laatste update: 09:01
63

Feyenoord-directeur Martin van Geel kan weer helemaal opnieuw beginnen met zijn zoektocht naar een nieuwe trainer. Dick Advocaat gold als de gedroomde opvolger van Giovannni van Bronckhorst, maar De Kleine Generaal liet donderdagavond weten af te zien van een dienstverband in De Kuip.

Advocaat vond de stemming rondom zijn aanstelling 'te negatief', waardoor de Rotterdammers zich nu moeten wenden tot Plan B. 'Als dat er al is in de Kuip', schrijft het Algemeen Dagblad vrijdagochtend. De ochtendkrant laat de namen van Henk Fraser (Sparta) en Maurice Steijn (VVV-Venlo) vallen, maar het is (nog) niet waarschijnlijk dat Feyenoord in één van de twee een hoofdtrainer ziet: Van Geel is vooralsnog op zoek naar een gevestigde naam als trainer. De huidige assistenten van Van Bronckhorst, Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Khalid Benlahsen, lijken wél zeker van hun positie.

De Telegraaf denkt dat Fraser wel geïnteresseerd is in een dienstverband bij zijn oude club en oppert een combinatie met John de Wolf. De FOX Sports-analist en huidig trainer van Spakenburg stond in de jaren negentig samen met Fraser in de Feyenoord-verdediging en zou een samenwerking met zijn oude partner in crime wel zien zitten. Steijn wordt al langere tijd gelinkt aan Feyenoord en is volgens de ochtendkrant geschrokken van de negatieve reacties die dit teweeg heeft gebracht, net zoals dat bij Advocaat het geval was.

Lees ook: Advocaat wijst Feyenoord af: 'Besloten om geen vervolg te geven aan het gesprek'