Contractnieuws op Old Trafford: Al acht jaar lang een belangrijk onderdeel

Contractnieuws op Old Trafford: "Al acht jaar lang een belangrijk onderdeel"

08-02-2019 09:55
31

Phil Jones heeft zijn contract bij Manchester United verlengd, maken The Mancunians vrijdagochtend bekend via de officiële kanalen. De 26-jarige verdediger beschikte over een aflopende verbintenis, maar ligt nu tot de zomer van 2023 vast op Old Trafford.

De club kan nog jarenlang plezier hebben van Jones, denkt interim-manager Ole Gunnar Solskjaer. "Phil wordt binnenkort 27 (op 21 februari, red.) en hij gaat nu zijn beste jaren als verdediger tegemoet", laat de Noor weten via de officiële Manchester United-kanalen. Jones zelf is blij dat hij nog vier jaar op Old Trafford blijft. "Het is geweldig dat ik een nieuw contract heb mogen tekenen. Manchester United is al acht jaar lang een belangrijk onderdeel van mijn leven."

Jones werd in 2011 door Sir Alex Ferguson opgepikt bij Blackburn Rovers, dat ruim negentien miljoen euro mocht incasseren voor de verdediger. Sindsdien kwam hij tot 156 Premier League-wedstrijden namens The Red Devils, die in de tussentijd beslag legden op de landstitel in 2013, de FA Cup-winst in 2016 en de Europa League-eindzege in 2017.