Kraay jr. kritisch op FC Den Bosch: 'Moet de trainer verdomd goede reden hebben'

Kraay jr. kritisch op FC Den Bosch: 'Moet de trainer verdomd goede reden hebben'

Gepubliceerd: vrijdag 8 februari 2019 om 20:14vr 08-02-2019 om 20:14

Laatste update: vrijdag 8 februari 2019 om 20:27vr 08-02-2019 om 20:27

Hans Kraay junior heeft zijn vraagtekens over het aan- en verkoopbeleid van FC Den Bosch. De Brabanders waren voor en na de winterstop bezig aan een ongeslagen serie van vijftien wedstrijden en haalden Brahim Darri en Vincent Vermeij (foto) naar De Vliert.

Met Vermeij in de ploeg werd er nog gewonnen van TOP Oss. Daarna volgden er nederlagen op bezoek bij FC Eindhoven en RKC Waalwijk, waar Darri zijn debuut voor de periodewinnaar maakte. "Ik denk niet dat FC Den Bosch er beter door is geworden", vertelt Kraay jr. vrijdagavond bij FOX Sports.

Vaste waarden als Sven Blummel en Rauno Sappinen moesten bovendien plaatsmaken voor de nieuwelingen, tot onbegrip van de analist. "Dat zijn wel je spelers waar je vijftien wedstrijden mee ongeslagen bent geweest. Die hebben vast zoiets van: als ik eruit moet, dan moet de trainer (Willy Boessen, red.) wel een verdomd goede reden hebben. Darri en Vermeij hebben ook niets laten zien wat die andere twee niet ook kunnen."

Blummel en Sappinen staan vrijdagavond tegen FC Volendam overigens weer in de basis. De Est start in de spits en houdt Vermeij op de bank. Blummel opereert vanaf de rechterkant, terwijl Darri vanaf links speelt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws