Tuttosport: Juventus-top wil praten over De Ligt, mogelijke ruildeal met Kean

Tuttosport: Juventus-top wil praten over De Ligt, mogelijke ruildeal met Kean

08-02-2019 22:21
73

Juventus is van plan om serieus werk te maken van Matthijs de Ligt, beweert Tuttosport. Volgens de lokale krant gaat er binnenkort een onderhoud in Turijn plaatsvinden tussen de Juventus-leiding en Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Ajax-captain.

De Ligt staat bovenaan het prioriteitenlijstje van Juventus, dat echter af lijkt te moeten rekenen met FC Barcelona. De Oude Dame wil volgens Tuttosport, de organisator van de door De Ligt gewonnen Golden Boy-verkiezing, gebruik maken van de goede contacten met de in Italië geboren Raiola. Sportief directeur Fabio Paratici zou daarom spoedig om tafel willen met de invloedrijke zaakwaarnemer.

Het dagblad sluit niet uit dat Moise Kean in een eventuele deal met De Ligt betrokken gaat worden. De talentvolle aanvaller, eveneens afkomstig uit de stal van Raiola, debuteerde op zestienjarige leeftijd in de Serie A, maar komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe in het eerste elftal. De naam van Kean dook de afgelopen maanden regelmatig op in het geruchtencircuit, maar de Italiaanse jeugdinternational bleef deze winter in Turijn.