'PSV wilde een aardig bedrag voor mij. Misschien schrokken clubs daarvan'

'PSV wilde een aardig bedrag voor mij. Misschien schrokken clubs daarvan'

08-02-2019 22:58 Laatste update: 23:00
53

Bart Ramselaar was vrijdagavond te bewonderen in het Jan Louwers Stadion, waar hij met Jong PSV de stadsderby tegen FC Eindhoven speelde. De Keuken Kampioen Divisie lijkt voorlopig zijn werkterrein te blijven, aangezien een winters vertrek uit Eindhoven niet van de grond kwam.

De middenvelder mocht uitzien naar een andere werkgever, maar bleef alsnog in Eindhoven. "Er speelden een aantal dingen, maar PSV wilde mij alleen verkopen. Voor een aardig bedrag voor iemand die al een half jaar niet gespeeld heeft, denk ik." Ramselaar wil niet expliciet zeggen dat hij het bedrag te hoog vindt. "Maar misschien heeft het clubs afgeschrikt", laat hij weten aan FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Het Belgische Sint-Truiden was één van de gegadigden voor de Amersfoorter, die echter zelf een streep heeft gezet door een Jupiler Pro League-avontuur. "Met alle respect naar die club, maar dat was niet het niveau waar ik naartoe wilde", vertelt Ramselaar over de huidige nummer 5 in de Jupiler Pro League. "Of er nog meer heeft gespeeld? Ja, maar die clubs hebben jammer genoeg niet doorgepakt."

Lees ook: Ramselaar 'te goed voor de Keuken Kampioen Divisie': 'Wat denk je zelf? Ik ook'