'Geef Advocaat een paar maanden, misschien hangt de vlag er dan heel anders bij'

'Geef Advocaat een paar maanden, misschien hangt de vlag er dan heel anders bij'

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 11:27za 09-02-2019 om 11:27

Valentijn Driessen denkt dat Feyenoord de hoop op Dick Advocaat nog niet moet opgeven. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf heeft Advocaat zijn beslissing in te veel emotie gemaakt en zou hij daar over een paar maanden nog op terug kunnen komen.

Advocaat verkocht Feyenoord donderdagavond een 'nee' omdat hij te veel negatieve reacties op zijn eventuele aanstelling ervoer. "Dat zei hij in alle emoties", zegt Driessen voor een camera van De Telegraaf. "Je ziet dat deze man op dit moment niet zichzelf is. Dat is begrijpelijk, want hij verliest vijf wedstrijden op rij en dat is nog nooit voorgekomen in zijn carrière."

"Dat doet wat met je", vervolgt de journalist van De Telegraaf. "Ik begrijp dan ook niet dat hij in die emotie de beslissing heeft genomen om Feyenoord terzijde te schuiven. Hij had de rust moeten bewaren en tegen Feyenoord moeten zeggen dat ze moesten wachten totdat hij wat beter in zijn vel zit. Misschien als ze in april of in mei komen hangt de vlag er heel anders bij."

"Ik denk dan ook dat als Feyenoord dit nog zou willen, als ze dit als de ideale constructie zien, dat ze dan nu even pas op de plaats moeten maken. Geef het twee of drie maanden en hij gaat echt wel weer winnen met Utrecht. Dan zit hij in een andere flow, want van zo'n emotionele man kan je geen goede beslissingen verwachten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws