In bloedvorm verkerende Pogba prijst Solskjaer: 'Hij speelt geen rol'

In bloedvorm verkerende Pogba prijst Solskjaer: 'Hij speelt geen rol'

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 16:31za 09-02-2019 om 16:31

Paul Pogba is onder interim-manager Ole Gunnar Solskjaer helemaal opgeleefd bij Manchester United. De Fransman scoorde sinds het ontslag van José Mourinho al acht keer en gaf nog eens vijf assists in elf wedstrijden.

"Er is sprake van een positieve atmosfeer. Dat helpt mij en ook het team", verklaart Pogba in gesprek met de BBC zijn goede vorm na de 3-0 zege bij Fulham in de Premier League. "Ole is gewoon zichzelf. Hij speelt geen rol en geeft iedereen vreugde en vertrouwen." De Franse middenvelder klom met United naar de vierde plek, waardoor Champions League-deelname lonkt.

Toch was Pogba niet helemaal tevreden na de winst op Fulham. "Ik denk dat we genoeg duels hebben gespeeld waarin we een hoger niveau haalden. In de eerste helft controleerden we niet de wedstrijd. Dat lukte pas toen we twee keer hadden gescoord."

United neemt het dinsdag op tegen Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. "We hebben nog helemaal niets", stelt Pogba. "Maar ook vandaag zag ik in elk geval weer een team waarin de spelers samen verdedigden en samen aanvielen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws