LIVE-discussie: Martina maakt Feyenoord-debuut, De Graafschap zonder De Jong

LIVE-discussie: Martina maakt Feyenoord-debuut, De Graafschap zonder De Jong

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 19:37za 09-02-2019 om 19:37

Laatste update: zaterdag 9 februari 2019 om 19:56za 09-02-2019 om 19:56

Cuco Martina gaat zaterdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen De Graafschap zijn officiële debuut voor Feyenoord maken. De van Everton overgekomen verdediger neemt naast Sven van Beek plaats in het hart van de Feyenoord-defensie.

Jan-Arie van der Heijden moet hierdoor genoegen nemen met een plek op de reservebank. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft verder geen wijzigingen aangebracht in zijn basiselftal. Nicolai Jörgensen begon tijdens de verloren stadsderby tegen Excelsior op de bank en zal zaterdagavond opnieuw als reserve starten.

Tegenstander De Graafschap werd deze week geteisterd door een griepvirus en moet noodgedwongen snijden in de basisopstelling. Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima en Javier Vet verdwijnen uit de basis, terwijl ook Stef Nijland en Lars Nieuwpoort niet mee kunnen doen. Sven Nieuwpoort, debutant Ruben Ligeon en Frank Olijve krijgen hierdoor een kans in de startopstelling. Trainer Henk de Jong is niet in staat om zijn ploeg te leiden: assistent Sandor van der Heide neemt de coaching over.

De opstellingen:

Feyenoord: Vermeer; St. Juste, Martina, Van Beek, Verdonk; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson.

De Graafschap: Jurjus; Owusu, Sven Nieuwpoort, Straalman, Ligeon; Matusiwa, El Jebli, Olijve; Narsingh, Benschop, Burgzorg.

Poll

Wat wordt Feyenoord-De Graafschap?

(414 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws