Linssen baalt van 'Vitesse-ziekte': 'Dachten aan te haken bij Feyenoord'

Linssen baalt van 'Vitesse-ziekte': 'Dachten aan te haken bij Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 07:55zo 10-02-2019 om 07:55

Vitesse staat nog altijd vijfde in de Eredivisie, maar door de prestaties van de laatste weken is het onrustig in Arnhem. Bryan Linssen baalt dat de ploeg van coach Leonid Slutsky in plaats van het gat te dichten naar Feyenoord en AZ weer achter de feiten aanloopt.

"Het lijkt wel een Vitesse-ziekte", zegt Linssen tegen Voetbal International. "Vorige week dachten we nog te gaan aanhaken bij Feyenoord. Die laatste stap maken we steeds weer niet. Dat was vorig seizoen al zo trouwens." Door de nederlaag bij Fortuna Sittard (2-1) en de remise tegen sc Heerenveen (2-2) is de achterstand op Feyenoord en AZ respectievelijk zeven en twaalf punten.

De aanvaller wil de defensieve speelwijze van Slutsky niet als oorzaak aandragen. "Natuurlijk hebben we het met de trainer over de tactiek, maar het is te makkelijk het daarop te gooien. In Sittard hadden we gewoon de kansen moeten benutten. En we staan gewoon vijfde, hè. Vergeet niet dat je met de vierde plaats ook rechtstreeks Europa in kan als Ajax of Feyenoord de beker wint."

Kijk, niemand van ons zal ontkennen dat we beter kunnen", besluit Linssen, die geschorst is voor het treffen met zijn oude club FC Groningen van zondag.

Poll

Wat wordt Groningen-Vitesse?

(1690 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws