Blind: 'Schamen is een groot woord, maar ik wil wel sorry zeggen tegen de fans'

Blind: 'Schamen is een groot woord, maar ik wil wel sorry zeggen tegen de fans'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 11:09zo 10-02-2019 om 11:09

Daley Blind wil zijn excuses aanbieden aan de meegereisde Ajax-supporters. De Amsterdammers op het veld gingen met 1-0 onderuit en speelden een draak van een wedstrijd. Volgens de centrale verdedigers is dat volledig aan Ajax zelf te wijten.

De Amsterdammers begonnen zeer zwak aan het duel in Almelo. "We krijgen nog een hele grote waarschuwing met die penalty", zegt Blind na afloop tegen AT5. "Dan moet je wakker worden, maar dat worden we niet. We geven hun kansen zomaar weg, het is ook niet zo dat ze iets goed uit hebben gespeeld. Nee, wij hebben ze in het zadel geholpen. Het waren allemaal onze eigen fouten in de opbouw."

"Schamen is een heel groot woord, maar ik snap de fans wel", reageert Blind op de vraag of hij iets tegen de fans kan zeggen. "Ik ben ook een fan, ik wil zelf ook winnen. Ik baal dus net zo erg als zij. Richting de fans is dit ook verschrikkelijk, dus sorry daarvoor. We hebben ze keihard nodig en ik hoop ook dat ze dat realiseren."

"Ze komen hier naartoe om ons te steunen en dan is het gewoon een wanvertoning wat we hier op de mat leggen. Dan hoop ik maar dat ze achter ons blijven staan. Ik weet, dat hebben ze vaker gedaan, maar dat wil ik toch nog benadrukken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws