Beugelsdijk wil Van Persie niet raken: 'Het blijft een hele grote meneer voor mij'

Beugelsdijk wil Van Persie niet raken: 'Het blijft een hele grote meneer voor mij'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 11:42zo 10-02-2019 om 11:42

Tom Beugelsdijk kijkt met grote bewondering naar Robin van Persie. De verdediger van ADO Den Haag vindt Van Persie een sieraad voor de Eredivisie en kijkt al van kleins af aan naar de aanvalsleider van Feyenoord.

Beugelsdijk steekt zijn bewondering voor Van Persie niet onder stoelen of banken. "Dat vind ik gewoon een fantastische speler", zegt de Hagenaar bij De Tafel van Kees. "Hij is zo technisch, met zulke slimme loopacties. Ik kan daar echt van genieten. Van kleins af aan kijk ik al naar hem, in zijn tijd bij Manchester United en in het Nederlands elftal.

"Het is ook nog een sympathieke jongen", vervolgt Beugelsdijk zijn lofzang. "Als ik hem voor de camera zie dan denk ik: Zo, wat een sympathieke gozer. Ook naar jongeren toe. Het is zeker een sieraad voor de Eredivisie."

"Ik ga sowieso nooit een wedstrijd in om een speler expres te raken, dus dat is ook bij Van Persie niet zo. Op dat moment is het nog steeds een hele grote meneer voor mij, echt een topspeler. Maar dat kan ik wel uitzetten, want ik wil hem wel uitschakelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws