Advocaat kraakt FC Utrecht-duo: Ja, ik denk aan die trainer van VVSB

Advocaat kraakt FC Utrecht-duo: "Ja, ik denk aan die trainer van VVSB"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 19:54zo 10-02-2019 om 19:54

Laatste update: zondag 10 februari 2019 om 19:58zo 10-02-2019 om 19:58

FC Utrecht-trainer Dick Advocaat is bij FOX Sports niet te spreken over linksback Nicolas Gavory en doelman David Jensen. Het duo vertolkte een negatieve rol bij de twee PSV-doelpunten.

"De goals zijn weggevertjes op dit niveau", reageert Advocaat, die Gavory zag klungelen voor één van de PSV-goals. "Het gekke is: dit was nog één van zijn beste wedstrijden, maar hij maakt weer een cruciale fout. Dat deed hij vorige week ook. Ik heb tegen hem gezegd: concentreer je nou alleen op je defensieve taak. Alles wat je voorin doet, is meegenomen."

Als de vraag wordt gesteld of hij nerveus werd van de stuntelende Jensen, begint Advocaat te lachen. "Ja... Ik denk aan die trainer van VVSB", verwijst hij naar Eric Meijers, die bekend en berucht is door zijn tirade over de k*tkeeper van Achilles '29.

Door het gelijkspel van Utrecht tegen PSV komt er een einde aan een reeks van vier nederlagen op rij. "Toch ben ik teleurgesteld", aldus Advocaat. "De ploeg heeft wel laten zien dat ze tegen dit soort ploegen tactisch goed kunnen spelen. Helaas hebben we niet de drie punten gekregen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws