Calciomercato: internationale scouts naar Ajax-Real Madrid voor Amsterdams vijftal

Calciomercato: internationale scouts naar Ajax-Real Madrid voor Amsterdams vijftal

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 22:56zo 10-02-2019 om 22:56

Ajax mag woensdagavond hoog bezoek verwelkomen tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid, beweert de Italiaanse geruchtensite Calciomercato. Naar verluidt zullen er scouts van Bayern München, Manchester United en Arsenal aanwezig zijn in de Johan Cruijff Arena.

Volgens Calciomercato zijn Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Kasper Dolberg de spelers die met Duitse en Engelse ogen gevolgd gaan worden. Welke speler op het lijstje van welke Europese topclub staat, laat het Italiaanse medium in het midden.

De naam van De Ligt dook vrijdag al op in een ander Italiaans medium. Volgens Tuttosport is de negentienjarige aanvoerder transferprioriteit nummer één van Juventus. De beleidsbepalers van De Oude Dame zouden zelfs op korte termijn met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola om tafel willen.

Ajax en Real Madrid trappen woensdagavond om 21.00 uur af in Amsterdam. De return in het Estadio Santiago Bernabeu zal plaatsvinden op dinsdag 5 maart, eveneens om 21.00 uur.

Poll

Wat wordt Ajax-Real woensdag?

(10398 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws