'Manchester United vergeet droomkandidaat: Solskjaer mag definitief blijven'

'Manchester United vergeet droomkandidaat: Solskjaer mag definitief blijven'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 23:48zo 10-02-2019 om 23:48

Laatste update: maandag 11 februari 2019 om 00:01ma 11-02-2019 om 00:01

Ole Gunnar Solskjaer zal aanblijven als manager van Manchester United, meldt The Sun zondagavond. De Noorse oud-spits is sinds december, na het ontslag van José Mourinho, als interim-manager actief op Old Trafford.

De huidige nummer vier van de Premier League was op de achtergrond bezig met het zoeken naar een permanente opvolger voor Mourinho. Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino gold aanvankelijk als de gedroomde kandidaat, maar lijkt niet langer nodig op Old Trafford. Volgens The Sun is het Manchester United-bestuur er inmiddels van overtuigd dat Solskjaer de juiste man op de juiste plek is. Naar verwachting gaat de club aan het einde van het seizoen officieel naar buiten brengen dat The Baby-faced Assassin definitief aanblijft.

Solskjaer nam vlak voor de feestdagen het stokje van Mourinho over en beleefde vervolgens een vliegende start met The Mancunians. Van de laatste elf wedstrijden werden er tien in winst omgezet. Na de 0-3 zege op Fulham van zaterdagmiddag staat Manchester United weer bij de top-vier, waardoor men op koers ligt voor Champions League-voetbal.

Poll

Kan Solskjaer nog jarenlang succesvol zijn bij Manchester United?

(3010 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws