Immers: 'Een scheidsrechter die denkt dat hij alles is, het mannetje is'

Immers: 'Een scheidsrechter die denkt dat hij alles is, het mannetje is'

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 10:58ma 11-02-2019 om 10:58

Laatste update: maandag 11 februari 2019 om 11:04ma 11-02-2019 om 11:04

Lex Immers heeft zich zondag tijdens FC Emmen - ADO Den Haag (3-2) enorm geërgerd aan scheidsrechter Rob Dieperink. Bij een stand van 2-2 hadden de gasten namelijk een penalty móeten krijgen, vindt de routinier. 

In het strafschopgebied van Emmen belandde een bal op een hand van een verdediger van de thuisploeg, zag Immers. "Ik roep: hands, hands. Ik vind het echt verschrikkelijk en ik zeg dit nu in mijn emotie, maar wij hebben altijd die VAR-momenten tegen ons. Ik word daar helemaal gek van. Dan roep je handsbal en heb je een scheidsrechter lopen die denkt dat hij alles is, het mannetje is. Ik vond hem vandaag heel verwarrend fluiten", aldus Immers in gesprek met Haaglanden Voetbal.

De captain van ADO was in alle staten na de nederlaag in Emmen. Met name de eerste helft vond Immers onacceptabel. "Waar ik boos om ben? Om meerdere dingen. Ik ben trouwens niet boos, meer teleurgesteld."

"De eerste helft is van onze kant schandalig. Wat we als team hebben laten zien was echt schandalig. We laten elkaar zo enorm zakken. En dan bedoel ik als geheel, want ik ga geen mensen aanwijzen. Iedereen hoort daarbij."

Lees ook: Groenendijk walgt van 'beschamend' ADO en wisselt duo: 'Zo'n fout, dat mag niet'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws