Geëmotioneerde De Kogel ontvangt cheque: 'Geen woorden voor hoe mooi dit is'

Geëmotioneerde De Kogel ontvangt cheque: 'Geen woorden voor hoe mooi dit is'

11-02-2019 21:35
33

Leon de Kogel is voor en tijdens het duel tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles in het zonnetje gezet. De spits, die zowel voor de Domstedelingen als de club uit Deventer speelde, raakte vorige zomer betrokken bij een zwaar auto-ongeluk.

De Kogel kwam in financieel zwaar weer door het ongeluk en kreeg in de rust van het duel een cheque aangeboden na een door fans gehouden inzamelingsactie. Ook ontving de 27-jarige spits, die nooit meer zal kunnen voetballen door zijn ongeluk, een cadeau van Utrecht-aanvoerder Willem Janssen. "Ik heb er geen woorden voor hoe mooi dit is", zegt De Kogel tegen het Algemeen Dagblad.

"Het voelt ongelooflijk fijn om zo’n geweldige steun in de rug te krijgen van de supporters van FC Utrecht en Go Ahead Eagles, de clubs waar ik mijn mooiste tijd als voetballer heb beleefd", vervolgt de 27-jarige spits. "Dit tekent maar weer eens wat voor mooie en betrokken volksclubs dit zijn. Dat fans zo’n mooi bedrag voor me hebben ingezameld, is echt een geschenk voor me. Ik ben ze ongelooflijk dankbaar."