'Dubbel heuglijk nieuws voor PSV-talent: 'debuut' en naderende contractverlenging'

'Dubbel heuglijk nieuws voor PSV-talent: 'debuut' en naderende contractverlenging'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 07:06di 12-02-2019 om 07:06

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 08:28di 12-02-2019 om 08:28

PSV wil Justin Lonwijk voor langere tijd aan de club verbinden, meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagochtend. De negentienjarige aanvallend ingestelde middenvelder beschikt momenteel over een aflopend contract, maar klopt de laatste weken nadrukkelijk op de deur.

Lonwijk debuteerde in januari 2017 al in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong PSV. Sindsdien schipperde hij tussen het beloftenteam en het O19-elftal én had hij pech met blessures. Inmiddels is hij echter een vaste waarde voor het team van Dennis Haar. Lonwijk kwam tijdens de Brabantse derby's tegen TOP Oss en FC Eindhoven tot scoren en maakte maandag zijn officieuze debuut voor PSV 1 tijdens de oefenwedstrijd tegen Royal Antwerp FC.

PSV is dit seizoen druk bezig met contractverlengingen. Jorrit Hendrix signeerde in januari een nieuwe verbintenis en volgde daarmee het voorbeeld van onder meer Jeroen Zoet, Luuk de Jong en Steven Bergwijn. Ook Jong PSV-back Jordan Teze gaat binnenkort bijtekenen. De club is bovendien nog in gesprek met Pablo Rosario, Donyell Malen en Michal Sadilek.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws