Perez: 'Er werd twee keer een verkeerde beslissing genomen, naar mijn mening'

Perez: 'Er werd twee keer een verkeerde beslissing genomen, naar mijn mening'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 09:18di 12-02-2019 om 09:18

Pol van Boekel heeft twee foute beslissen genomen tijdens FC Utrecht - PSV, zegt Kenneth Perez. De arbiter weigerde Luuk de Jong een strafschop te geven en legde de bal in de slotfase ook niet op de stip toen Simon Gustafson ten val werd gebracht. 

Van Boekel werd twee keer geadviseerd door de VAR, al belandde de bal geen enkele keer op de stip. Perez relativeert: "Er werd gezegd dat de VAR twee keer nadrukkelijk heeft aangegeven dat het penalty's waren."

"Het was niet nadrukkelijk, het was niet zo van: ik vind het een penalty, ga even kijken of je het goed hebt gezien", zegt hij bij Natafalen. "Wat me opvalt is hoe rustig het allemaal gaat. Dat vind ik heel knap. Er werd wel twee keer een verkeerde beslissing genomen, naar mijn mening."

Velen zijn het erover eens dat PSV vroeg in de wedstrijd een strafschop had moeten krijgen. In de slotfase dreigde het mis te gaan voor de Eindhovenaren. "Je zou maar PSV zijn en dan in de laatste minuut met 3-2 verliezen na de situatie met De Jong. Dat zou onacceptabel zijn", zegt Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels. Perez voegt toe: "In plaats van twee fouten, had hij er dan maar een gemaakt."

Lees ook: KNVB deelt discussie tussen Makkelie en Van Boekel 'Brengt hem toch ten val?'

Poll

Eens met Perez?

(673 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws