Real Madrid onderweg naar Amsterdam: 23 spelers in de selectie voor Ajax-uit

Real Madrid onderweg naar Amsterdam: 23 spelers in de selectie voor Ajax-uit

12-02-2019 10:25
102

Real Madrid heeft de 23 namen bekendgemaakt die mee afreizen naar Amsterdam. Isco ontbreekt op de lijst, spits Karim Benzema is er wel gewoon bij, zo heeft de club bekendgemaakt via de officiële kanalen.

In de Johan Cruijff Arena wordt woensdagavond de heenwedstrijd van de achtste finale in de Champions League gespeeld. Benzema en Isco ontbraken maandag op de training van De Koninklijke. De Franse aanvaller is 'gewoon' opgenomen in de selectie en lijkt fit genoeg voor het treffen met Ajax. Isco, die amper speeltijd krijgt onder Santiago Solari, gaat niet mee naar Amsterdam. De selectie van Real Madrid reist dinsdag af naar Nederland. 

Eerder werd al bekend dat de Madrilenen niet kunnen beschikken over Marcos Llorente. De middenvelder raakte vorige week geblesseerd in El Clásico tegen FC Barcelona, in de wedstrijd om de Copa del Rey. Ook Jesús Vallejo ontbreekt. Toni Kroos, die afgelopen weekend een enkelblessure overhield aan een overtreding van Atlético-middenvelder Thomas Partey, is er wel bij. 

Bij Ajax zijn Frenkie de Jong en Nicolas Tagliafico nog vraagtekens.