Maduro ziet kansen voor Ajax: 'Staat in de organisatie af en toe niet goed'

Maduro ziet kansen voor Ajax: 'Staat in de organisatie af en toe niet goed'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 12:46di 12-02-2019 om 12:46

Hedwiges Maduro gelooft in de kansen van Ajax tegen Real Madrid. Volgens de oud-speler van onder meer Ajax, Valencia en Sevilla hebben de Amsterdammers juist in de uitwedstrijd kans.

"Als Ajax een hoog niveau kan halen, wat ze ook tegen Bayern München hebben gedaan, maken ze echt kans tegen Real Madrid", stelt Maduro in gesprek met Voetbal International. "Ook in Bernabéu, juist in Bernabéu. Omdat het publiek veeleisend is. Die willen dat Madrid vooruit gaat spelen, vol op de aanval. Dit seizoen staat het in de organisatie af en toe niet goed. Je kijkt ook naar de tegenstander en die krijgen altijd superveel kansen."

Als speler van Valencia en Sevilla speelde Maduro regelmatig tegen De Koninklijke. Maduro kijkt daar met een goed gevoel op terug. "Met Valencia hebben we daar ook een paar keer gewonnen. Ik had altijd het gevoel dat je tegen Real Madrid kon voetballen. Tegen Barcelona niet, die zaten je af te jagen. Real Madrid zakte toch altijd wel een beetje in. Je had altijd wel het gevoel van: ik kan lekker voetballen. Ze waren vooral heel goed in de omschakeling. Dat is nu nog steeds hetzelfde."

Lees ook: Real Madrid onderweg naar Amsterdam: 23 spelers in de selectie voor Ajax-uit

Poll

Heeft Ajax kans tegen Real Madrid?

(8985 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws