Vermoedelijke opstelling Ajax: basisplaats voor Neres, Tadic valse spits

Vermoedelijke opstelling Ajax: basisplaats voor Neres, Tadic valse spits

13-02-2019 06:55 Laatste update: 08:15
82

'Zo goed als zeker' krijgt David Neres woensdagavond tegen Real Madrid een basisplaats van Ajax-trainer Erik ten Hag. Dat voorspelt De Telegraaf. Neres staat waarschijnlijk links voorin tijdens het heenduel in de achtste finale van de Champions League. 

Neres begon de laatste weken, tegen Heracles Almelo en VVV-Venlo, nog op de bank. Tegen Real geeft Ten Hag volgens De Telegraaf dus het vertrouwen aan de Braziliaanse aanvaller. 

Wedden

Meer odds

Dusan Tadic zal tegen Real Madrid als valse spits aantreden en Hakim Ziyech als hangende rechtsbuiten. Eerder dit seizoen bleek Tadic op een succes in Europese duels van Ajax. Ten Hag kiest woensdag dus opnieuw voor die optie.

Het middenveld bestaat waarschijnlijk uit Lasse Schöne, Donny van de Beek en Frenkie de Jong. Ten Hag liet dinsdag weten dat laatstgenoemde fit genoeg is om te starten. De Jong heeft al enige tijd last van een liesblessure. 

Net als De Jong was ook Nicolás Tagliafico een vraagteken. Achter de schermen is de Argentijnse back inmiddels klaargestoomd. Ook hij is waarschijnlijk inzetbaar. 

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, Schöne, Van de Beek, De Jong, Ziyech, Tadic en Neres